عامل بروز شکایت در حوزه نرم افزار

عضو کمیسیون شکایات و حل اختلافات صنفی اتحادیه فناوران رایانه درباره ی عامل بروز شکایت اعلام کرد:

عقد قرارداد ناقص بین کارفرما و پیمانکار مهمترین عامل بروز شکایت در حوزه نرم افزار

عضو کمیسیون شکایات و حل اختلافات صنفی اتحادیه فناوران رایانه در مورد عمده شکایت‎هایی که در حوزه نرم‎افزار به اتحادیه ارجاع داده می شود، گفت: بخشی از شکایات ارجاع شده به اتحادیه مربوط به قرارداد ناقصی است که بین شرکت‎های ارایه کننده نرم افزار و پیمانکار منعقد می‎شود. نکات بسیاری در قرارداد خرید یک نرم‎افزار بایستی لحاظ شود که معمولا به آن توجه نمی‎شود و در نهایت برای طرفین دردسرساز خواهد شد.

روابط عمومی اتحادیه فناوران- داود حوری زاده با تاکید بر اینکه شرکت‎های نرم‏افزاری موظفند برای محصولی که می‌فروشند پشتیبانی سالیانه ارایه دهند، گفت:  شرکت‎های نرم افزاری 20 تا 30 درصد مبلغ قرارداد ضرب در تورم بانک مرکزی را هرسال بابت پشتیبانی نرم افزار از مشتریان دریافت می‎کنند. این مورد جزو حقوق اولیه شرکت‎های نرم افزاری است و باید در قرارداد نیز قید شود.

و اما اهمیت امضا

وی افزود: اما بحث دیگر این است که کاربری که قصد خرید نرم افزاری خاص را دارد  باید حتما همان نسخه‎ای را که درخواست داشته در محیط دمو ببیند و شرکت فروشنده بایستی صورتجلسه دمو را امضا کند.

وی افزود: در واقع مشتری باید امکانات نرم افزار را قبل از خرید بررسی کند و فروشنده نیز موظف است، لیست امکانات نرم افزار را در فاکتور قید کرده و امضا کند.

عضو کمیسیون شکایات اتحادیه صنف فناوران اضافه کرد: گاهی پیش آمده نرم‎افزاری در فروشگاهی فروخته شده است که شرکت تولیدکننده فعالیت خود را متوقف نموده و دیگر وجود خارجی ندارد. به همین دلیل اگر خریدار از فروشنده فاکتور داشته باشد و نرم‌افزار دچار مشکل گردد،، فروشنده مسوول بوده و مکلف به فسخ معامله می باشد.

حوری زاده همچنین با بیان اینکه متاسفانه مشتریان به فاکتور و عقد قرارداد اهمیت چندانی نمی‎دهند، گفت: اکثر شکایت‎هایی که به اتحادیه ارجاع می شود به دلیل اهمیت ندادن به فاکتور و قرارداد است که هم برای کارفرما و هم پیمانکار و همچنین اعضای کمیسیون شکایت اتحادیه ایجاد مشکل می‎کند.

برگرفته از سایت فناوران رایانه تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *