انتخاب رنگ مناسب برای طراحی وب سایت
به دنیای اعجاب انگیز رنگ ها و ویژگی های گرافیکی یک سایت خوش آمدید! اعجاب انگیز، برای اینکه هنوز هم پس از اینکه چندین هزار رنگبندی مختلف در عمر خود در محصولات و طرحها و سایتها دیده ایم، گاهی به ترکیبی از رنگهای محدود بر می خوریم که حسی نو و بکر با خود به همراه دارد! در واقع هر رنگ در کنار رنگی دیگر هویتی جدید می گیرد و رنگی نو به نظر ما می رسد. رنگ بندی یک وبسایت نیز بخش مهمی از طراحی گرافیک وب سایت است و نشان دهنده هویت آن.
CSS چیست و چه کاربردی دارد؟
زمانی که HTML پا به عرصه دنیای اینترنت گذاشت، فرض بر این که این زبان تنها برای نمایش متن و عکس بوجود آمده است. عملا در آن زمان، کسی حتی فکر آن را نمی کرد که روزی برسد که اینترنت به خانه های صدها میلیون آدم و بر روی کامپیوترهای شخصی نفوذ کند.
HTML زبانی بود که بسیاری از موارد پیشرفته در طراحی در آن لحاظ نشده بود. بعلاوه اینکه این زبان قابلیت تغییر، کاربر پسندی و بسیاری دیگر از مباحثی که در دنیای برنامه نویسی و طراحی با گذشت زمان بوجود آمده اند را در خود جای نداده است.
CSS چیست؟
CSS یا Cascade Style Sheets زبان برنامه نویسی می باشد که کنسرسیوم بین المللی شبکه جهانی وب یا W3C برای غلبه بر مشکلاتی که در طی زمان با استفاده از HTML بوجود آمده است پیشنهاد داده است. عملا این زبان برنامه نویسی، مکملی بر زبان باستانی HTML است و سعی در پر کردن نقاط ضعف و خلاء های آن دارد.
CSS زبانی است که توسط آن قادر خواهید تا استیل طراحی صفحات وب سایت تان را یکبار تعریف و به صفحات مورد نیازتان اعمال نمایید.
برای این منظور مثالی را می زنیم. تصور کنید که سایت شما شامل 100 صفحه استاتیک می باشد و شما آنها را تماما به زبان HTML نوشته اید. بعد از یک هفته تصمیم گرفته اید تا فونت تمام کلمات را کمی بزرگتر کنید. گفتن اینکه فونت تمام کلمات بزرگتر شود بسیار کار راحتی است و تنها یک جمله است. ولی آیا در عمل تغییر 100 صفحه نیز به همان راحتی خواهد بود؟
قطعا نه. CSS دقیقا همان زبانی است که جمله یک خطی شما را تبدیل به همان یک جمله خواهد کرد. شما تنها کافی است تا استیل مورد نیازتان را در طراحی تغییر دهید و آن هم تنها با تغییر یک یا چند مورد کوچک.
جمله آخر اینکه، استفاده از CSS باعث تمیزتر شدن کدهای برنامه نویسی تان می شود، تغییرات آتی را آسان می کند و همچنین دید شما را بیشتر به طراحی معطوف می کند تا سر و کله زدن با کدهای برنامه نویسی.
خیلی مفید و مختصر توضیح دادید من به جوابی که میخواستم رسیدم .